Úřední desky

DigiDay – Váš pohled na města a obce z výšky

V dnešní uspěchané době, kdy jsme zahlceni informacemi ze všech stran, je stále těžší zaujmout a zanechat v něčí mysli trvalé sdělení. Jedním z nejefektivnějších nástrojů současnosti je video. Kombinace obrazu a zvuku má mnohem větší dopad než pouhý text a umožňuje vytvořit silný vizuální zážitek. Video z vaší obce či města se může stát klíčem k odlišení a zviditelnění před ostatními.

Zvyšte prestiž a přilákejte návštěvníky

Naše digitální studio DigiDay Creative se specializuje na tvorbu reklamních videí pro obce a města, včetně panoramatických a leteckých snímků. Natočení takového videa má mnoho přínosů – dobře zpracované obecní „image“ video zvyšuje turistickou atraktivitu místa, podporuje místní podnikání a zároveň vytváří silnou identitu obce.

Co vám video přinese?

  • Turistickou atraktivitu – Video zvyšuje povědomí o místních krásách a přitahuje návštěvníky.
  • Podporu místního podnikání – Prezentace obce podněcuje růst místních podniků a kulturního života.
  • Identitu a hrdost – Reklamní obecní video slouží jako vizuální vizitka, která vzbuzuje hrdost mezi obyvateli a přitahuje investory.

Video je také skvělým způsobem, jak zdokumentovat festivaly, tradice a další důležité události pro budoucí generace. DigiDay nejen vytvoří video, ale navrhne pro vaši obec jednotný vizuální styl a pomůže vybudovat silnou identitu. Zároveň nabízíme výrobu reklamních předmětů, které můžete využít při setkání s partnery nebo hosty.

Měla by každá obec měla mít své video?

Jednoduchá odpověď je ANO. Video má vynikající dosah a na stránkách obce nebo na sociálních sítích zapojuje sledující do dění. Propagace zvyšuje povědomí o místě, buduje důvěru a zájem veřejnosti a přiláká investory. Reklamní video slouží jako účinná vizitka, která nejen informuje, ale také vytváří emocionální spojení s obyvateli i návštěvníky.

Videoslužby DigiDay:

  • Reklamní video z dronu – Představíme vaši obec z ptačí perspektivy s profesionálními leteckými záběry.
  • Panoramatické snímky – Virtuální prohlídka, která umožní uživatelům zoomovat a prozkoumat obec z výšky.
  • Letecké fotografie – Klasické fotografie „shora“ zachycené dronem během letu.

Nezapomeňte, že všechny naše služby nabízíme i v režimu náhradního plnění.

Dejte svému městu či obci křídla a zaujměte návštěvníky i obyvatele jedinečným pohledem z výšky s DigiDay!

Dostávejte od nás
newslettery

Nebudeme Vás obtěžovat často. Věříme, že informace ohledně digitálu oceníte.