Úřední desky

K elektronické úřední desce video z dronu grátis

Rádi bychom Vám nyní presentovali naši aktuální nabídku, která posune Vaši obec či město směrem do budoucnosti. DigiDay nyní nabízí skvělou příležitost k modernizaci, propagaci a zlepšení komunikace. Při zakoupení naší elektronické úřední desky do 30.9.2024 od nás v ceně získáte také natočení reklamního obecní videa z dronu nebo panoramatického pohledu (360°). A to je jednoduše “Nabídka, která se neodmítá!” 

 

Výhody, které nemůžete přehlédnout! 

 

Koupí elektronické úřední desky DigiDay si zdarma rovněž pořídíte profesionální reklamní video natočené dronem. Video nebo fotky můžete následně využít k propagačním účelům, v rámci prezentace vaší obce nebo coby součást nejrůznějších infokampaní. Investujte do elektronických inovací a ukažte občanům, že i Vy jdete s dobou!

Soudobé řešení pro obce a města 

 

Naše elektronické úřední desky předkládají revoluční způsob, jak zefektivnit informovanost obyvatelstva a zajistit snadný přístup k důležitým dokumentům. Díky digitálním technologiím zvýšíte transparentnost a dostupnost.

 

A co přesně při zakoupení EÚD od nás získáte jako bonus?

 

Reklamní video pro města a obce natočené dronem z ptačí perspektivy – Propagační spot, který úchvatnými leteckými záběry představí všechny krásy Vaší obce.

 

NEBO

 

Panoramatický pohled (360°) – Jedná se o specifický druh virtuální prohlídky pořízený z ptačí perspektivy, kterou si může uživatel libovolně zoomovat. 

 

K OBĚMA VARIANTÁM JEŠTĚ NAVÍC OBDRŽÍTE

 

Letecké snímky obce – Klasické fotografie, které náš dron během letu “nacvaká”.

 

P.S.: Nezapomeňte, že tato nabídka je časově omezená! Učiňte svůj první krok k modernizaci Vaší obce ještě dnes. Navíc vše je možné získat v režimu náhradního plnění. Kontaktujte nás a my Vám odprezentujeme veškeré detaily této nabídky. Naši specialisté jsou připraveni Vám pomoci s implementací a zajistit, aby vše proběhlo hladce a bez problémů.

 

Dostávejte od nás
newslettery

Nebudeme Vás obtěžovat často. Věříme, že informace ohledně digitálu oceníte.