Novinky

Vaše obec, váš unikátní styl!

Vaše obec, váš unikátní styl!

Autor
DigiDay Admin
Datum
18.9.2024

Představujeme naši novou službu pro samosprávy, která vám nabízí jedinečnou možnost vyniknout, být originální a zároveň posílit vizuální identitu vaší obce! Elektronická úřední deska UNI ART s originálním designem na míru nejen poskytuje důležité informace, ale zároveň reprezentuje obec v tom nejlepším světle.

Oživte veřejný prostor své obce s UNI ART!

Naše elektronická úřední deska UNI ART je navržena tak, aby reflektovala jedinečný charakter vaší obce. S designem vytvořeným na míru, který zahrnuje místní památky, přírodní motivy, kulturní symboly, logo či erb, získáte více než jen úřední desku – vytvoříte vizuální prvek, který posílí lokální hrdost a atraktivitu veřejných prostranství.

Každá deska UNI ART je vyrobena z kvalitního polymeru a opatřena laminací, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost. Polep je plně přizpůsobitelný vašim požadavkům, takže finální vzhled je jen na vás!

Využijte tuto příležitost a proměňte běžnou úřední desku v jedinečný prvek, který bude hrdě reprezentovat vaši obec.

Hlavní výhody UNI ART:

  • Unikátní design na míru: Vaše obec získá desku, která skutečně vynikne.
  • Propagace charakteru obce: Přizpůsobení designu přesně Vašim potřebám.
  • Moderní a praktické řešení: Elektronická úřední deska UNI kombinuje funkčnost a reprezentaci.

Nově zařazujeme tuto art designovou službu jako stálou součást naší nabídky nejen pro obce a města, ale i pro firmy, které si zakoupí náš digitální panel Digiday. Tato služba přináší možnost vytvořit originální a atraktivní design, který zvýrazní vaši prezentaci.

Navíc nabízíme možnost spojit pořízení elektronické úřední desky UNI ART s dalšími službami našeho digitálního studia DigiDay Creative, jako je tvorba vizuální identity, výroba videí a další kreativní projekty.

V případě zájmu pro vás připravíme individuální cenovou nabídku, která bude odpovídat vašim specifickým potřebám a požadavkům.

 

5 důvodů, proč potřebujete UNI ART ve vaší obci:

  • Moderní řešení pro zveřejňování informací.
  • Design na míru – každý detail je podle vašich představ.
  • Podpora lokální hrdosti a zvýšení atraktivity veřejných prostranství.
  • Digitální propojení s vašimi občany.
  • Efektivní nástroj pro komunikaci ve veřejném prostoru.

Neváhejte a objevte nové možnosti pro Vaši obec! 

Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte více o tom, jak můžeme společně vytvořit úřední desku, která bude skvěle odrážet jedinečnost Vašeho místa.

Kontaktovat DigiDay