LED Foil Transparent P 6-20

LED Foil Transparent P 6-20 je inovativní oboustranný LED displej, který se vyznačuje 91% transparentností a flexibilním designem, což z něj činí špičkovou volbu pro moderní reklamní a prezentační aplikace. Tento ohýbatelný LED displej, který má nejnižší spotřebu energie na trhu, přináší výjimečnou úroveň vizuální komunikace při zachování vysoké energetické účinnosti. Díky svému průhlednému designu se hladce integruje do jakéhokoli prostředí, aniž by blokoval výhled nebo narušoval estetiku prostoru.

LED Foil Transparent P 6-20 se pyšní stabilním výkonem a pokročilou technologií obousměrného pohonu „drive-in LED“, která zajišťuje plynulý chod i při výpadku jednoho bodu. V případě poruchy se automaticky aktivuje záložní datový signál, což zaručuje bezproblémové a nepřerušované zobrazení obsahu bez kompromisů na kvalitě obrazu. Díky funkčnímu přepínání mezi signály je zajištěno, že žádné přerušení ani změna zdroje neovlivní plynulost a efektivitu zobrazení.

Tento flexibilní displej nabízí univerzálnost a přizpůsobivost, což umožňuje instalaci na různé povrchy a do různých tvarů, ať už se jedná o vnitřní nebo venkovní prostory. Je ideálním řešením pro maloobchodní prodejny, nákupní centra, výstavní prostory nebo jako součást moderní architektury. LED Foil Transparent P 6-20 přináší futuristické a dynamické možnosti pro vizuální komunikaci, která přitahuje pozornost a zvyšuje zapojení diváků, a zároveň nabízí spolehlivý a energeticky úsporný provoz.

Příklady použití: 

  • maloobchodní prodejny
  • nákupní centra, 
  • uvítací displej
  • výstavní haly, hotely, restaurace apod.

Zanechte nám zprávu.
Těšíme se na spolupráci.